Pages

Monday, June 10, 2013

15. päev. Pool teed läbi- pidupäev/ ...Jumalanna jalajäljed...

Palve

Et kõigi ja kõige vibratsioon tõuseks...
Et kõik asuks teele, mis viib elu südamesse... 
Et algaks tõelised tantsud...






Tänud!


On jõudnud 15. päev, täpselt pool ajast mil selles blogis veel kirjutan ja mul on väga hea meel, et on tekkinud dialoogid!
Olen siin kõigi ja kõige jaoks.

Suured tänud Evelinile ja Natalyle küsimuste eest, pühendan osaliselt järgnevate päevade sissekanded neile teemadele. Vastan alles jäänud päevade jooksul. Alustan homme Nataly esimesest küsimusest ja jätkan ülehomme jne...


Nataly küsimused:

Tänud põneva teekonna eest ja toreda lugemise eest! Mul on Jumalannale mõned küsimused:

1) Mind huvitavad märksõna: Rütm ja rütmid

2) Mind huvitaks täpsemalt lugeda märksõnadest treenimise ja toitumise kohta

3) Võimalusel mõni lihtne konspektiivne kokkuvõte valkudest, rasvadest, süsivesikutest

4) Viimaks huvitab mind teema „Isud“! 


Evelini küsimused:


Aitäh selle vahva blogi eest! Mul on küsimus rändurile: palun kas saad avada mulle lihtsate näidetega süsivesikute teemat ning veresuhkru teemat? 

On jäänud veel 18 päeva ja loodan, et nende päevade jooksul leiad aega ka mulle vastata! Suurimad tänud ette!



Olen jõudnud poolele teele!
Tänud Mariinile ja Elisale retseptide 
ja eriti Mariinile vestluste ja koos võlumiste eest! 
15. päeva peab tähistama suure pidupäevaga! 

Koos on lõbusam!
Mulle meeldib hetki ja elamusi jagada: 
seekord kutsusin endale külla väikese väga inspireeriva spirituaalse seltskonna (minuga kokku oli 5 inimest). 
Ja valmistasime koos võrratuid wrappe seenekotlettidega. See oli koos jagamise ja nautimise õhtu, puhas rõõm! 

Koos on odavam 
Jagasime toiduained seltskonna vahel ära, tegime kõik koos.
Tulemus oli visuaalselt väga atraktiivne ja maitses veelgi paremini! See on võrratult hea retsept ja toit! Oli väga mõnus olemine. Inspireeriv on see, kui kõik „voolab“ heas mõttes, kõik on lihtne ja loomulik...


Kuivatis valmistasime seenekotletid
Koostis:
shampinjonid
seller
kreeka pähklid
küüslauk
porgand
sibul. 

Kastmete jaoks ostsime:
5 avokaadot
1 kurk
6 paprikat
0,5 kg tomatit
pakk külmutatud maisi
pakk külmutatud herneid
india pähkleid (300g)
savoy kapsas ja jääsalat
punane sibul
till

Võrratute seenekotletide retsept:

(saab umbes ahjuplaaditäis kotlette)

250 g shampinjone 

100 g kreeka pähkleid
1 porgand 

100 g kõrvitsaseemneid
1 sellerivars 

2-3 küüslauguküünt
1 sibul sool 

pipar

Haki shampinjonid, seller, sibul, küüslauk, riivi porgand. Köögikombainis purusta kõrvitsaseemned ja kreeka pähklid. Maitsesta soola ja pipraga. 

Saumikserda püreeks, et tekiks paks mass, millest on hea kotlette vormida. Aseta kotletid kuivati plaadile. 
Kuivata esimene tund 60 kraadi juures ja siis 42 kraadi juures umbes 4 tundi kuni kotletid on pealt õrnalt krõbedad, 
aga seest pehmed.
Paradiisi Maitse retsept!

Kastmete retseptid:

Hernemääre
200 g herneid
tilli
soola


Külmutatud herned eelnevalt sulatada. Blenderda kõik koostisosad kreemjaks


Maisimääre
200 g maisi
tilli

maitserohelist
karrit
soola


Külmutatud mais eelnevalt sulatada. Blenderda kõik koostisosad kreemjaks massiks.


Paprika  kaste
India pähkel (leota üle öö)
2-3 punast paprikat
vett
Blenderda kõik koostisosad kreemjaks massiks, nii et kaste oleks kooretaoline.


Juustukaste:
50 g india pähklit (leota üle öö)
1/2 küüslauguküüs
roosat Himaalaja soola
maitsepärm 
vett
Blenderda kõik koostisosad kreemjaks massiks, nii et kaste oleks kooretaoline.

Magustoit:
Astelpaju - banaani smuuti
 
2 klaasi astelpaju marju
5 banaani
3 klaasi vett
3 peotäit datleid
õietolmu










No comments:

Post a Comment