Et kõigi ja kõige
vibratsioon tõuseks...
Et kõik asuks teele, mis viib elu südamesse...
Et algaks tõelised tantsud...
Tänud põneva
teekonna eest ja toreda lugemise eest! Mul on Jumalannale mõned küsimused:
Et algaks tõelised tantsud...
Tänud!
On jõudnud 15.
päev, täpselt pool ajast mil selles blogis veel kirjutan ja mul on väga hea meel, et on tekkinud
dialoogid!
Olen siin kõigi ja kõige jaoks.
Olen siin kõigi ja kõige jaoks.
Suured tänud
Evelinile ja Natalyle küsimuste eest, pühendan osaliselt järgnevate päevade
sissekanded neile teemadele. Vastan alles jäänud päevade jooksul. Alustan homme
Nataly esimesest küsimusest ja jätkan ülehomme jne...
Nataly küsimused:
1) Mind huvitavad
märksõna: Rütm ja rütmid
2) Mind huvitaks
täpsemalt lugeda märksõnadest treenimise ja toitumise kohta
3) Võimalusel mõni
lihtne konspektiivne kokkuvõte valkudest, rasvadest, süsivesikutest
4) Viimaks huvitab
mind teema „Isud“!
Evelini küsimused:
Aitäh selle vahva
blogi eest! Mul on küsimus rändurile: palun kas saad avada mulle lihtsate
näidetega süsivesikute teemat ning veresuhkru teemat?
On jäänud veel 18
päeva ja loodan, et nende päevade jooksul leiad aega ka mulle vastata! Suurimad
tänud ette!
Olen jõudnud
poolele teele!
Tänud Mariinile ja Elisale retseptide
ja eriti Mariinile vestluste ja koos võlumiste eest!
ja eriti Mariinile vestluste ja koos võlumiste eest!
15. päeva peab tähistama suure pidupäevaga!
Koos on lõbusam!
Mulle meeldib hetki ja elamusi
jagada:
seekord kutsusin endale külla väikese väga inspireeriva spirituaalse seltskonna (minuga kokku oli 5
inimest).
Ja valmistasime koos võrratuid wrappe seenekotlettidega. See oli koos
jagamise ja nautimise õhtu, puhas rõõm!
Koos on odavam
Jagasime toiduained seltskonna vahel
ära, tegime kõik koos.
Tulemus oli
visuaalselt väga atraktiivne ja maitses veelgi paremini! See on võrratult hea retsept
ja toit! Oli väga mõnus olemine. Inspireeriv on see, kui kõik „voolab“ heas
mõttes, kõik on lihtne ja loomulik...
Kuivatis
valmistasime seenekotletid
Koostis:
shampinjonid
seller
kreeka pähklid
küüslauk
porgand
sibul.
Kastmete jaoks ostsime:
5 avokaadot
1 kurk
6 paprikat
0,5 kg tomatit
pakk külmutatud
maisi
pakk külmutatud
herneid
india pähkleid
(300g)
savoy kapsas ja jääsalat
punane sibul
till
Võrratute seenekotletide retsept:
(saab umbes ahjuplaaditäis kotlette)
250 g shampinjone
100 g kreeka pähkleid
1 porgand
100 g kõrvitsaseemneid
1 sellerivars
2-3 küüslauguküünt
1 sibul sool
pipar
Haki shampinjonid, seller, sibul, küüslauk, riivi porgand. Köögikombainis purusta kõrvitsaseemned ja kreeka pähklid. Maitsesta soola ja pipraga.
Saumikserda püreeks, et tekiks paks mass, millest on hea kotlette vormida. Aseta kotletid kuivati plaadile.
Kuivata esimene tund 60 kraadi juures ja siis 42 kraadi juures umbes 4 tundi kuni kotletid on pealt õrnalt krõbedad,
aga seest pehmed.
Paradiisi Maitse retsept!
Kastmete retseptid:
Hernemääre
200 g herneid
tilli
soola
Külmutatud herned eelnevalt sulatada. Blenderda kõik koostisosad kreemjaks
Maisimääre
200 g maisi
tilli
maitserohelist
karrit
soola
Külmutatud mais eelnevalt sulatada. Blenderda kõik koostisosad kreemjaks massiks.
Juustukaste:
Võrratute seenekotletide retsept:
(saab umbes ahjuplaaditäis kotlette)
250 g shampinjone
100 g kreeka pähkleid
1 porgand
100 g kõrvitsaseemneid
1 sellerivars
2-3 küüslauguküünt
1 sibul sool
pipar
Haki shampinjonid, seller, sibul, küüslauk, riivi porgand. Köögikombainis purusta kõrvitsaseemned ja kreeka pähklid. Maitsesta soola ja pipraga.
Saumikserda püreeks, et tekiks paks mass, millest on hea kotlette vormida. Aseta kotletid kuivati plaadile.
Kuivata esimene tund 60 kraadi juures ja siis 42 kraadi juures umbes 4 tundi kuni kotletid on pealt õrnalt krõbedad,
aga seest pehmed.
Paradiisi Maitse retsept!
Kastmete retseptid:
Hernemääre
200 g herneid
tilli
soola
Külmutatud herned eelnevalt sulatada. Blenderda kõik koostisosad kreemjaks
Maisimääre
200 g maisi
tilli
maitserohelist
karrit
soola
Külmutatud mais eelnevalt sulatada. Blenderda kõik koostisosad kreemjaks massiks.
Paprika kaste
India pähkel (leota üle öö)
2-3 punast paprikat
vett
vett
Blenderda kõik koostisosad kreemjaks massiks, nii et kaste oleks kooretaoline.
50 g india pähklit (leota üle öö)
1/2 küüslauguküüs
roosat Himaalaja soola
maitsepärm
vett
Blenderda kõik koostisosad kreemjaks massiks, nii et kaste oleks kooretaoline.
Magustoit:Astelpaju - banaani smuuti
2 klaasi astelpaju
marju
5 banaani
3 klaasi vett
3 peotäit datleid
No comments:
Post a Comment