Pages

Sunday, September 30, 2012

Meie

Elas kord väike Elisa, kes 7-aastasena kolis Tartus Annelinnast Aardlavälja tänavale, kus ta mitte kedagi ei tundnud. Juba esimesel päeval tuli tema uue kodu õule 5-aastane valgepäine naabritüdruk, kelle nimeks oli Mariin. Ja Mariin ütles: „Saame sõpradeks!“

Koos nad mängisid kõiksugu mänge, kuid meelistegevuseks oli oma kodukohviku pidamine, kus sai mullast, rohust j

a lilleõitest segatud kokku erinevaid roogasid ja neid siis teistele naabrilastele mängu käigus müüdud. Ja mitte kunagi ei arvanud nad, et ka 20 aastat hiljem seda sama mängu jätkavad.



Kui Elisa peale ülikooli lõppu Austraaliasse reisima läks, hakkas ta huvi tundma toortoidu vastu ja tegi läbi 30 päeva toortoidul, millest ta ka Mariinile rääkis, kes samuti otsustas põneva eksperimendi läbi teha ja alates sellest ajast on toortoitumisest saanud nende kirg ja põhiline huviala.

Kui Elisa saabus Austraaliast, saadi kokku ja ühest jutuajamisest piisas teadmaks, mida koos edasi teha ja sellest, juba lapsepõlves alguse saanud sõprusest ja unistusest, sündiski Paradiisi Maitse, kus nad nüüd korraldavad toortoidu koolitusi ja võtavad osa sellega seotud üritustest ning ettevõtmistest oma elupäevade lõpuni.



See väike "muinasjutt" on meie lugu. Sellest kuidas kõik sai alguse ja miks me nüüd teeme seda mida me teeme. Mitte kunagi me ei tea milleks üks või teine inimene meie ellu tuleb. Mida tema tuleb sulle õpetama või mis eesmärk sellel kõigel on. Aga kõigel on põhjus ja on nii kummaline, kuidas kõik lõpuks kokku sulandub ja näed oma eelnevat elu kui teekonda just selle hetkeni ja mõtled et see ei oleks saanudki ju teisti minna.


Homsest teeme uuesti läbi 30 päeva toortoidul katsumuse. et tulla välja oma mugavustsoonist, et juurde saada kogemusi ja et järjekordselt tunda kui hea on olla puhtal, elusal toidul. :)

No comments:

Post a Comment