Hommikul: pool melonit, 2 mangot, 2 toortatraleiba shampinjoni pasteediga (shampinjon+päevalilleseemned)
Lõunasööki ei söönudki sest käisime Lennusadamas Meremuuseumis ja jõudsime alles õhtusöögi ajaks koju.
Hästi lahe koht, soovitan kindlasti minna. Mulle meeldis see film mis seal näidati. Rahvast oli ka päris palju. Väga võimas maja! See katus on ikka täielik müstika, et see on keskmiselt ainult 10 cm paksune betoonkoorik.
Allveelaeva sees sai ka käia...
Turul käisime kaa.
Õhtusöögiks tegin meile sushit. See sama mida sai ka Taimetoidumessil.
Retsept:
6 nori lehte
1/4 lillkapsast
100g india pähkleid
1/2 paprikat
1 avokaado
Riivi või purusta köögikombainis lillkapsas. Jahvata peeneks india pähkel. Sega kokku, lisa natuke vett. Lõika paprika ja avokaado ribadeks. Kasuta rullide tegemiseks bambusmatti.
Esmalt kanna lillkapsasegu nori lehele ühele poole äärde. Nori lehe karedamale poolele.
Seejärel aseta segule paprika ja avokaadoviilud.
Alusta rullimist.
Keera nori leht koos bambusmatiga ning suru õrnalt kokku.
Nori lehe serva niisuta natuke veega, et see kokku kleepuks.
Keera rull lõpuni ning suru õrnalt kokku.
Valmis sushi rull, mille mina tavaliselt lõikan terava noaga 6ks osaks.
No comments:
Post a Comment