Pages

Wednesday, November 7, 2012

Tantsuakadeemia

Mõtlesin täna jooksma minna, aga väljas tundus kuidagi nii kõle ja tuuline ja sada-häda....ja siis mõtlesin, et teen ise kodus midagi, mul on paar DVDd mille järgi saab ka trenni teha...aga kuidagi ei viitsinud, siis oleksin pidanud end eriti sundima, samas aga tahtsin end liigutada. Ja siis meenus mulle kuidas üks tuttav rääkis esmaspäeval sünnipäeval, et tema käib Tantsuakadeemias Folk Aeroobikas. et pidavad hoopis selline teistsugune olema ja väga mõnus.


Siis mõtlesingi, et vaatan mis see Tantsuakadeemia pakub. Ja seal on hästi-hästi palju erinevaid trenne terve päev läbi, ainult laupäeval on puhkepäev. Ja kui ostad kuukaardi siis saad käia ükskõik millistes trennides, ükskõik kui palju. Kui käid ainult hommiku poole, kella 16ni, siis on 35 €, kui aga tahad õhtul ka käia siis 49 €.

Läksin siis lõuna ajal Body Balance´isse. Tahtsingi teha mingit lõõgastavad venitusharjutusi ja sellist rahulikumat asja. Ja siis peale seda hakkas uus trenn ja mõtlesin ka selle ära proovida, kuigi ma varem polnud sellest midagi kuulnud - Nia. Mis on siis seeline vaba liikumine ja hästi palju keskendub just selja tööle ja selgroole. Kõik liigutused peavad olema vabad ja vastavalt sellele kuidas endale mugav on. Ma ise olen tundnud, et just tahan kuidagi oma selga liigutada ja venitada ja pöörata-käänata kuna kipub kangeks jääma ja seega mulle Nia väga meeldis.

Homme on plaanis minna ka Ashtanga Joogasse ja äkki Zumbasse...? :)

Erinevad tunnid mis seal võtta saab:

Ashtanga jooga - lähen
Jooga - lähen
Pilates - lähen
Body Balance - lähen
Kaasaegne Jazz - lähen proovima
Kaasaegne tants - ee.... võibolla, vaatan netist mis see endast kujutab kõigepealt
Pop klassika -eee...
Nia - lähen
Urban Hip-hop - lähen
Body Jam - tahaks
Body Sculpting - võiks
Streching - kindlasti, tundub mõnus
Break Dance - jääb vahele, kunagi juba õpitud :P
Zumba - tahan proovida
Seltskonnatants - kui Sander tuleb siis lähen :)

...ja veel mõned

www.tantsuakadeemia.ee

Ja siis lõpetuseks paar videot, mis Mariin saatis :)


Tsauki,
Elisa



No comments:

Post a Comment