Pages

Wednesday, June 5, 2013

10. päev: Teel terviku poole..../Jumalanna jalajäljed...




Olen tagasi...

Tänud Paradiisi Maitse tüdrukutele, et nad minu paar teadet edastasid...20 päeva veel...

Palve:
 Julgust, armastust, imesid, väge, ilu, tarkust...

Särava päeva smuuti:

klaas marjade segu

1 punane greip

2 banaani

peotäis datleid

veidi vett



Tervik


Toit ja toitumine on vaid üks detail suuremast tervikust. Selleks, et Sa end hästi tunneksid on vaja, et erinevad aspektid ja suhted Su elus oleksid tasakaalus ja toetavad. Jagan täna mõned üksikud  märksõnad suuremast tervikust, mis on mulle olulised...´


Meditatsioon


Meenub üks lause: „Iga inimene peaks mediteerima vähemalt 5 minutit päevas ja need, kes sellega nõus pole, vähemalt 2 tundi“. Kuldsed sõnad, võta igas päevas aega olemiseks iseendaga või mediteeri koos mõne kalli inimese või sõbraga. Kui Sa tunned, et ei oska, siis tunnista seda ja küsi abi. Teejuhte on niivõrd palju, ärganud hingi on kõikjal. Kuid ole valiv, kellega teekonda alustad, kuula oma südamehäält Õpetaja osas. Sageli ilmub Õpetaja ise, kui Sa ise valmis oled. Meditatsioon tervendab Su hinge, aitab lahustada mustreid, aitab alata hingede tantsul, viib Su kontakti Sinu tõelise olemusega, ravib, tervendab, suurendab kontsentratsioonivõimet ja palju muud.


Kristallid


Luba ka kristallidel oma ellu tulla, kivides on palju vägevat puhast iidset energiat. Erinevatel eluperioodidel vajad erinevat energiat. Võta vastu ka kristallid ja kivid, mis Su ellu tulla soovivad ja Sinu teejuhiks on Sinu tõelise olemuse poole. Kristallid võiksid olla ka Sinu toas. Sa ei peagi teadma, mis kristall mis on ja mida teeb. Vali nad alguses tunnetuse baasil, nad räägivad Sinuga, kui Sa kuulata oskad.


Inglid


Oled erakordne hing ja Sul on kaitseinglid, oled hoitud ja armastatud. Täna ingleid, kes on olnud Sinu teejuhtideks nähtavates ja nähtamatutes maailmades. Ava oma süda ja võta inglid vastu, nad on Sinuga, isegi kui neid ignoreerid, kuid veel parem on, kui Sa nad avalisüli oma ellu kutsud. Eriti siis, kui Sul on ees raske valik või mõni otsus, mida Sa pelgad. Sa ei saagi kõike ette näha, usalda oma südant, usalda ennast, kuid võta ka abi vastu, mis on alati saadaval.



Suur Vaim – Looja


Oled Sinagi Suure Vaimu väike laps, võta juba vastu vastutus ja kohustus oma elu eest. Võta vastu imeline maagiline kingitus, ole see, kes Sa tõeliselt oled. Olles ühenduses Loojaga, Suure Vaimuga, algallikaga, oled alati hoitud ja õigel teel. Su hing on valinud erinevad õppetunnid - kui ette tuleb ka mõni raskus, võta seegi suure tänulikkusega vastu ja tea, et seegi viib Sind edasi. Edasi iseenda poole, edasi oma tõelise allika ja olemuse poole. Palveta, palveta iga päev, iga hommik, iga õhtu ja Sind võetakse kuulda.

No comments:

Post a Comment