Pages

Tuesday, June 4, 2013

8.päev. Hingede tants/ Jumalanna jalajäljed....

 Paradiisi maitse tüdrukud edastavad Jumalanna jalajäljed,
kes metsades kondab...

Tema tänane sõnum:

Palve: 
Et kõik inimesed tunneksid oma jumaliku partneriga teineteist ära ja algaks aus tõeline imeilus kosmiline tants...



Hommikune salat:

kobartomateid 
seedri seemneid 
kõrvitsa seemneid
4 peotäit kuusekasve
5 kõrvenõgest
värskeid kurke
naati
tilli 
tüümiani
beebi spinatit
veidi rukkolat


Mine välja mängima...
Päike paistab eredamalt, on aeg ennast rohkem liigutada ka värskes õhus. 
Õige hetk on endasse laadida rohkem päikeseenergiat ja elujõudu vabas looduses. Liikumine paneb elu soontes kiiremini voolama, äratab üles, tuletab meelde, kes Sa oled ja mida Sa siin planeedil teed. 

Liigu oma lustiks või tee trenni, Sina valid!

Minu arvates ei tohiks treening olla harrastajale  midagi ebameeldivat- ränkraske töö. Järjepidevuse mõttes vali spordiala, liikumisharrastus, mis Sulle väga meeldib, mis Sinus sütitab rõõmu ja elurõõmu. Kui Sind rõõmustabki raske töö, aga palun, piitsuta ennast. Kuid ära endale siiski liiga tee, ole endaga hea ja selge võiks olla ka motivatsioon, miks Sa treenid. 

Fookus endasse!
 
Parima tulemuse annab see, kui paned nn. fookuse ja motivatsiooni keskuse iseendasse- st. liigutad iseendale, et olla ilus ja terve. Ei tasu panna fookust endast välja a la alustad armumise tõttu vms..., liiguta ennast järjepidevalt iseenda auks ja rõõmuks. Mulle isiklikult meeldib harrastada alasid, mis mind inspireerivad ja haaravad nii keha, hinge kui ka vaimu tasanditel. 
Kuid ma ei salga ka, et olen liikumissõltlane ja naudin ka seda nn. energialaksu, mis sünnib peale treeningut, head enesetunnet. 
Nii käisin eile vesiaeroobikas „mängimas“ täna tegin trenni kõhulihastele. 
Liikumine paneb mu soontes voolama elujõu. Homme alustan matka...

Ole elus...
See, et Sa hingad, ei tähenda veel, et Sa elus oled. See, et Su süda lööb, ei tähenda veel paraku, et Sa südamlik oleksid, et Sa tõepoolest inimestest ja maailmast hooliksid. Millal Sa viimati armunud olid? Kas mäletad, kuidas veri ja elujõud soontes voolas, kõik näis võimalik, olid valmis mägesid liigutama, läbi vihma kuhu iganes kõndima, suuri riske võtma, häälega kasvõi maailma otsa sõitma... See tunne olla elus võiks olla loomulik olek, mitte erakordne ime, mis juhtub vaid siis, kui armud. Ole elus iga päev, ela iga päeva oma elust... Ela julgelt, ole Sina ise, julge võita, julge olemas olla. Kuid ole inimlik, hooli kõigest ja kõigest, ava oma süda ja lase oma südamel päikesena särada üle kogu universumi.

Saagu Sinu süda säravaimaks päikeseks...
Ja kui tõesti armudki, siis pane kese siiski iseenda südamesse. Su kallile on koorem, kui telg on Sinust väljas. Pane kese endasse, nii ei sõltu Su tunne, elusus, seisund kellegi olemasolust või puudumisest niivõrd. Veidi ikka mõjutab, sest kui mõni ere täht läheneb, on niivõrd lummav tunne ja kui see täht eemaldub, siis on loomulik tunda veidi nukrust. Sa oled kogu elu olnud ere päike, lihtsalt armumine võib Su veelgi intensiivsemalt särama panna ja kui kese on Sinus endas, on Su lähedal mõnus olla.





No comments:

Post a Comment