Pages

Saturday, October 13, 2012

13. päev - Mahemöll

Mahemöll oli väga lahe just sellepärast et seal olid paljud toortoidu-taimetoidu inimesed koos. Suur erinevus Maaema messist oligi see, et mitte kellelegi ei pidanud seletama mis see toortoit on :) Tahaks, et oleks veel rohkem selliseid üritusi.

Meie Mariiniga olime väga õnnelikud, et Sander sai meie laenata oma töö juurest laua ja Raido selle oma autoga kohale toimetada. Kõik nägi nii ilus välja. Kuna meie nurgas oli suht pime siis panime lauale küünlad ja üks poiss ütles, et väga hea tunne tekib just tänu sellele.

Meil oli menüüs siis Sandwich ehk toorleib koos juurviljaburgeriga (peedi-porgandi). See läks kõigile väga hästi peale. Siis 2 sorti kihilit magustoitu. Üks müsli-mangokreemi-marja-banaani-mustika. Teine pohla-banaani-datli-kakaoga. Siis veel värskelt pressitud viinamarjamahl. Samuti ka martsipan ja halvaa, mis sai päris ruttu otsa :)

Nägime palju tuttavaid ja maitsesime toortoitu. Kohal oli ka Vihmavarju kodukohvik oma suure laia valikuga. Erinevad salatid, määrded ja superilusad koogid. Samuti Medifur oma uute toorküpsistega. Kusjuures terve pakk ainult 2.50! Samuti Marge oli teinud oma sõbrannaga kahte sorti seemneleibasid. Väga väga maitsvad! Jne jne. :)

Siin siis mõned pildid. Rohkem pilte leiate Facebookist Paradiisi Maitse lehelt! Klikka siia. Ja tahame suured tänud öelda Kristiina Veinberigile kes need ilusad pildid tegi :)

nämmmm...

Kihilised magustoidud

Meie superlux toortoidu laud :)

Paradiisi Tüdrukud! :)

NB! Kes ei jõudnud Mahemöllule Paradiisi Maitse toortoitu maitsma siis on veel võimalus tulla täna Sisemise Tarkuse Päevadele. Rohkem infot siit: http://www.universus.ee/index.php?id=Y7hopr

Õhtul panimegi uue laari toorleibasid ja porgandi-peedi burgereid homseks ürituseks ahju (kuivatisse) :)

Elisa




No comments:

Post a Comment