Pages

Friday, October 5, 2012

5. päev - Tulge homme Maaema messile!

Saime kõik asjad homseks Maaema messiks valmis ja väga hästi tulid välja, oleme rahul :)

Kolm kooki, halvaa, martsipan, energiapallid. Tegime sildid ja visiitkaardid ja same ka põlled kätte, tõeliselt ägedad. Algul mõtlesime, et kookide tegemine võtab kaua aeg sest meil on ainult oma väike kohviveski ja köögikombain, mis on peaaegu katki minemas, aga saime väga edukalt hakkama oma koduste vahenditega.

Päeva lõpus tegime veel sauna kah. Mariiniga nüüd peseme juukseid ainult sidruniga ja juuksed veel päris puhtaks ei lähe ja naersime oma juukseid mis nagu mitte kunagi ära ei kuiva :D Aga hea on olla küll shampoonist vaba. Küll nad lõpuks ka puhtaks saavad :)

Pärast käisime poest veel läbi. Ostsime suvikõrvitsat ja tomatit ning tegime nuudleid tomatikastmes. Super hea, ikka ja jälle. Täna hommikul jõin kannutäie omatehtud viinamarja mahla (mis on vist parim ja magusaim mahl mis ma elus olen saanud). Päeval sõin ainult paar õuna ja ega rohkem ei tahtnudki, sest maitsesime neid magusaid asju mis homme kaasa lähevad ja sellest sai juba isu täis.

Homme vaja väga vara tõusta seega pikalt ei kirjuta. Tulge meid külastama! Maaema mess toimub homme (6. okt) Eesti Rahvusraamatukogus kell 10:00-18:00.

Elisa

No comments:

Post a Comment