Pages

Friday, October 26, 2012

25. päev - Magusakoolitus Loitsukelleris

Uskumatu et juba 25. päev toortoidul. Aeg on küll väga kiiresti läinud. Päeval väga palju ei söönudki. Jõin viinamarjamahla ja sõin banaane. Õhtul koju tulles olin küll näljane. Tõin Sandrile ka kooki, mis koolituselt üle jäi. Talle meeldis kõige rohkem Mustikakook :) Käisid ka paar külalist ja tegime hiljem veel "Nööpe" - nii ma neid kutsun, aga sellest juba järgmisel kolmapäeval Loitsukelleris, kus toimub salatikastmete, määrete ja suupistete koolitus ;)

Õhtul oli Loitsukelleris Magusakoolitus. Näitasime erinevaid puuviljajäätiseid, kuidas teha banaani pulgajäätist ja vahvlijäätist. Proovisime väherasvaseid kihilisi magustoite, tiramisut, pähklivaba mustikakooki ja shokolaadikooki. Lisaks veel palju uusi nippe ja muud põnevat. Ise jäime koolitusega väga rahule :) Siin siis mõned pildid koolituselt.

Tiramisu ja kihiline väherasvane magustoit

Mariin magustoite laiali jagamas

Pähklivaba Mustikakook värske mangoga



Banaanijäätis Huromi mahlapressiga

Juicepresso mahlapress



Banaanijäätis pulga otsas

Jäätise vahvel


5 comments:

  1. Põnevusega jälgin teie blogi ja tahaks ka magusa koolitusele tulla ja neid maitsvaid hõrgutisi proovida. Kindlasti üks päev saan seda teha;)) Kas Sa Elisa plaanid ikka Austraaliasse tagasi tulla või jääd Eesti?

    ReplyDelete
  2. Hetkel ma ei tea kunas ma Aussi tagasi lähen aga arvan, et mingi aeg vast ikka. Lasen elul end kanda sinnasuunda kus ta parajasti mind viib :)

    ReplyDelete
  3. Lahe, peaasi, et tore on;)) soovin joudu ja jaksu Ining roomsat meelt su ettevotmistes. Suur aitah, et jagad osa sellest labi blogi!!!

    ReplyDelete
  4. Äkki saab vastuse - kust seda juicepressot saada võiks? :P

    ReplyDelete
  5. meie soetasime enda omad Meidur.ee-st :)

    ReplyDelete