Pages

Wednesday, October 24, 2012

24. päev - hommikujooks

 
Täna oli taaskord tegus päev, mis algas hommikujooksuga kell 7.15. Kui kodust väljas astusin oli kottpime, iga jooksuringiga läks natuke valgemaks, lõpuks oli täitsa valge. Milline värske lõhn on hommikutes, vaikus, ainult merekohin ja puude sahisemised. Hetkel käin Marisega kaks korda nädalas jooksmas, samas tunnen, et lisaks veel ühe korra. Kuna olen terve elu kergejõustiku sees elanud, kasvanud, siis tahan erinevaid jõuharjutusi mererannas teha, et lihased veelgi rohkem toonusesse saada. Mulle ikka meeldib inimesi juhendada, Maris ei kaeble kunagi, kui palun tal mingeid uusi huvitavaid harjutusi teha:)
 
 
 
Käisime Elisaga homse koolituse jaoks turul ja poodides.
Nii vahva on ikka kokata ja erinevaid retspte proovida, kombineerida ja veelgi paremaks timmida :D
 
Ka Suhkrukunsti külastasime, kust saime terve kotitäie erinevaid vahendeid tortide kaunistamiseks, karpe, aluseid, jnejne.
 

 
 
Mis ma siis täna sõin? Pean lausa meelde tuletama. Hommikuks pool suurt melonit,  lõunaks teise poole, mango, datleid. Siis maitsesin enamus magustoite, mis täna valmis tegime. Kohe nii hea, et vähendasime pähklite osakaalu. Tulin koju, sõin mõned banaanid, siis natuke turult ostetud imemagusaid ja häid datleid. Ja õhtuks suur kausitäis sibulõunu ning hiljem ananass. Viimasel ajal ei olegi häid ananasse saanud. Kuidagi nii kõvad ja nätsked:)
 
 
Homseni,
M.
 

 
 
 
 

No comments:

Post a Comment