Pages

Tuesday, October 2, 2012

2.päev - Ood sibulõuntele

Hei!

Täna oli eriti tegus päev. Käisime Elisaga Maaema messi jaoks asju ajamas: põlled, logo, sildid, pakendid, toormaterjal jnejne.




Hommikusöögiks sõin suure kausitäie arbuusi, 1 banaani, 10 sibulõuna, mõned gojimarjad. Sibulõunad lihtslt on niii hea maitsega. Aitäh vanaemale, et ta kunagi selle puu istutas!


 
Lõunaks olime mõlemad kutupiilud ja vajasime midagi kosutavat. Tegin leotatud tatardest putru, 5 banaani, peotäie pohlade ja astelpajuga. Blendrisse ja valmis see oligi. Maitses super hea, as always. Ärge siis pikka viha pidage, et pudru pilt natuke udune sai, kõht oli selleks ajaks juba liialt tühi, et suuta veel fotokat õigesti käes hoida.
 
 
 
Vahepalaks nosisin datleid. No ei ole paremaid kui keskturul karbi sees olevad datlid, mahlased, magusad. Täielik aastahitt! Vahepeal jõin värskelt pressitud õunamahla, mida Tartus ema juures valmistasime.
 
 
Homme hommikul kella 7.00 paiku lähen jooksma, see on täielik kvaliteetaeg. Tahan tugev ja vastupidav olla, no okei, võib-olla siiski nii suuri muskleid ei oleks vaja, kui ülal toodud pildil, aga toonuses keha on ilus:)
 
Õhtul sõin taaskord kuhjaga õune.
 
Mariin
 
 


No comments:

Post a Comment