Pages

Tuesday, October 9, 2012

9. päev - Mahlapressiga mahla ja jäätist

Hommikul käisin jooksmas ja tegin natuke venitusharjutusi. Väga mõnus. Siis jõin omatehtud viinamarjamahla. Eile käisin Medifuris ja ostsin omale Hurom mahlapressi, mis on vist üks kõige paremaid mahlapresse üldse. See on slow juicer ehk siis pigistab viimse kui tilga mahla teil viljadest välja ja seega saate mahla ikka täie raha eest :) Soovitan! Praegu on neil seal allahindlus kah ja maksab 295 €, muidu maksab 335 €. Sandriga arvutasime kokku, et sellest 8 kg viinamarjakastist mis ma ostsin turult saab umbes 7 liitrit mahla, päris palju!


Pärast tuli Mariin minu juurde ja tegime veel banaanijäätis, ka sama mahlapressiga. Saab väga edukalt jäätist teha. Aga ma soovitan panna väikesed külmund banaanitükid, siis läheb paremini läbi.Mul olid liiga suured ja siis kippus kinni jääma. Panime veel mustikaid sisse ja tuli selline banaani-mustika segu :) Väga hea oli muidugi :)


Mõtlesime ja katsetasime homseks magusakoolituseks erinevaid asju. Ja tegime juurde veel ühe magusa asja mida algselt ei olnud plaanis teha. Niiet tuleb 5 erinevat retsepti + juurde veel igast muud infot erinevate tehnikate kohta ja palju nippe mida-kuidas teha. Meil Mariiniga ikka mõte täiega jookseb ja no nii palju asju mida kõike tahaks näidata. Ise ka õpime ikka väga palju selle kõige käigus :)

Õhtul tegin omale suppi mida tegin ka eile - Soe juurvilja supp. Kes veel ei ole näinud retsepti siis saad selle siit: http://www.facebook.com/pages/Toortoitee/154604277933829?sk=photos_stream  Ja tegin juurde ka natuke avokaadopüreed koos juurviljadega. 


Aga hommse siis kell 19:00 ootame teid kõiki Loitsukellerisse (Müürivahe 17) Magusakoolitusele :) Info ja registreerimine vaata siit: http://www.facebook.com/events/122258221256509/





No comments:

Post a Comment