Pages

Saturday, October 20, 2012

20.päev - Sünnipäeva ettevalmistused

Kuna homme oleme kutsutud Kristile toortoidu sünnipäeva korraldama, siis täna on  terve päeva ettevalmistusi tehtud, poes, turul, Rimis, Kaupmehes, Suhkrukunstis käidud. Telliti 2 šokolaaditorti kaa, nii ilusad said. Homme paneme pildid ka ülesse. Otsisime Elisaga erinevaid šokolaadi retsepte ja lõpuks genereerisime mitmest eri retseptist kokku ühe super maitsva koogikreemi. Oleme nii rahul. Avastasin uue kaunistamise tehnika, kui šokolaadikreem vormi valada ( kreem peab piisavalt tihke olema), ilusti ja ühtalselt laiali ajada ja siis näppudega tõmmata ülespoole siis jäävad nagu merelained koogipinda kaunistama. Raske seletada, ehk õnnestub homme fotokaga hea pilt teha, siis saate näha.

Hommikuks sõin natuke melonit, ja tatraputru. Lõunaks sõin 2 mangot, pärast mida sõin kohe melonit peale. Ja siis hakkas kõht natuke häälitsema, sest melon ei taha seedimisel konkurentsi, ta soovib, et teda süüakse monotoiduna. Pole üldse tahtmist pähkelid süüa, natuke proovisin koogipõhja aga see oli ka kõik. Ei tundnud mingit vajadust pähklite järele.


Tänane šokolaadikreem. Mille jätsn Raidole, sest mulle lihtsalt ei lähe praegu üksi muu toit sisse kui puuviljad:D

Retsepti saate meie tulevaselt magustoidukoolituselt, mis toimub 25.oktoobril, kell 19.00, Loitsukelleris. Rohkem infot ja registreerimine:

Mariin

No comments:

Post a Comment