Pages

Sunday, October 7, 2012

7. päev - toor "kartulipuder" ja turulkäik

Ärkasin kell 8 ja läksin jooksma. Elan Stroomi ranna kõrval ja seega on palju kohti kus joosta. Tegin ühe suure ringi mere äärtmööda ja siis läbi Stroomi metsa. Päike paistis aga mere ääres oli küllaltki tuuline. Kuidagi hästi kerge oli joosta täna.

Pärast läksime Sandriga mu ema juurde autot laenama, et saaks turu peal käia. läksime Balti Jaama turule kust sain 8 kilo viinamarju jälle :) Nii ilusad olid lihtsalt ja lausa kutsusid sööma. Maksis kokku 10 €. Tahtsime ka banaane aga odavamad (60-80 sendised) olid kõik juba liiga plekilised ja oleks väga ruttu halvaks läinud, seega ostsime kollasemaid 1.20 € kilo. 8 kilo ja ka umbes 10 €. Siis paar melonit, juurvilju, kõrvitsaseemneid...



Õhtuks tegin omale kartuliputru...:) No eks ikka seda toortoidu varianti. Lillkapsast ja avokaadost. Ly Kerdo koolitusel sain ja niiiii hea oli :) Seal oli avokaado asemel india pähkel ning mõtlesin et asendaks avokaadoga, kuna pähkleid mul hetkel ei olnud. Tuli ka väga hea. Veerand lillkapsast purustasin köögikombainis lihtsalt ära, seejärel püreestasin avokaado ja segasin omavahel kokku. Panin natuke tilli maitseks.


...ja kõrvale tegin veel salatit ja suvikõrvitsanuudleid sest mul oli eilsest veel tomatipastat alles.



Elisa

No comments:

Post a Comment